Bozyazı Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda ; Atatürk ilke ve devrimlerinin rehberliğinde, vatanını ve milletini seven, insana saygılı, bilimsel gelişmeleri takip eden, topluma ve bir üst öğrenim kurumuna bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin aldıkları eğitim öğretim ışığında ezberden uzak, yorum yapabilen, bilgiye ulaşan, çağın değişikliklerine ayak uydurabilen, milli kültür ve değerlerimize sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmak.

Başarılar: Rojin Can 432 Nizip Fen Lisesi Müslü Yoldaş 405 Suruç Fen Lisesi ////// Hatice SARAÇ Birecik Fen Lisesi 2019-2020 Cansu CAN Birecik Fen Lisesi 2019-2020

Saatler: NORMAL ÖĞRETİM Başlangıç: 08:00 Bitiş: 14:40
Isınma: ELEKTİRKLİ ISITMA KALORİFER SİSTEMLİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0414 769 10 04

WEB - https://halfetibozyaziortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BOZYAZI MAH. BOZYAZI KÜME EVLERİ NO: 97 HALFETİ / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz Bozyazı Köyünde bulunmaktadır.

Adres - BOZYAZI MAH. BOZYAZI KÜME EVLERİ NO: 97 HALFETİ / ŞANLIURFA

Ulaşım İlçe merkezinden toplu taşıma araçları ile Yukarı Göklü mahallesine geldikten sonra servislerle ulaşım sağlanmaktadır. Okul güzergahından geçen toplu taşıma aracı bulunmamaktadır. Öğretmenler okula toplu olarak servis tutarak gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa iline 120 km Halfeti ilçesine ise 20 km uzaklıktadır.